Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Paradise Hotel”-Paow polisanmäler Calle för förtal

Foto: TV3
Foto: TV3

På Instagram kallar ”Paradise Hotel”-deltagaren Calle Åberg, 21, henne för en knarkare som ”varit nära på att dö av massa överdoser”. Nu polisanmäler Paulina ”Paow” Danielsson, 21, honom.
– Det är grovt förtal och varumärkesförstörande, säger hon.

Redan i helgen berättade Paulina ”Paow” Danielsson och Calle Åberg om att ett bråk uppstått mellan dem i dokusåpan. Men det är inte bara i ”Paradise Hotel” som känslorna mellan dem har eskalerat. I dag skrev Paulina ett inlägg på sin blogg där hon rasade över hur de båda framställts i programmet och menar att Calle inte är en sådan ”good boy” som det ser ut. Varken i programmet eller utanför.
Hon förklarar:
– Jag fattar inte varför han framställs som en jävla gud och jag som en fitta i tv. Jag är trött på att han leker good boy när han är den värsta av de alla. Jag hatar honom.

Calle blev rasande över inlägget. På Instagram lade han som svar upp en gammal bild på Paulina där han nekade till hennes anklagelser och fortsatte med orden:
”Jag frågar er, väljer ni att lyssa på mig eller på den misslyckade b-kändisen som går på Stureplan nerdrogad av kokain, som till och med varit nära på att dö av massa överdoser.”

Nu har Paulina Danielsson polisanmält Calle Åbergs inlägg.
– För det första är det grovt förtal, för det stämmer verkligen inte. Dessutom är det varumärkesförstörande, säger hon och fortsätter:
– Han vet att jag har testat droger och vill vända det emot mig, men jag har absolut aldrig varit nära att dö i en överdos. Aldrig. Hur kan man ens skriva något så grovt?

Calle Åberg har under eftermiddagen ändrat texten i sitt Instagraminlägg och tagit bort den delen om att Paulina skulle ha tagit kokain. Dessutom har han lagt upp en ny bild där han tar avstånd från sin första text och ber om ursäkt. Expressen har varit i kontakt med Calle Åberg som avböjer att kommentera händelsen vidare.

Instagramtexten Calle Åberg laddade upp.
Instagramtexten Calle Åberg laddade upp.