Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Över 2200 personer sökte till nya ”Paradise Hotel” – på ett dygn

Foto: Johnny Wohlin/TV3
Foto: Johnny Wohlin/TV3

I går meddelade TV3 att det blir en ny säsong av ”Paradise Hotel”. Nu har kaos uppstått. På knappt ett dygn har nämligen över 2200 personer redan sökt till dokusåpan – lika många som totalt sökte till journalistprogrammet vid Stockholms universitet i höst. 

Inför höstens säsong av ”Paradise Hotel” sökte över 11 000 personer totalt till programmet och intresset för att bli nästa Samir Badran eller Saga Scott verkar inte direkt ha minskat sedan dess. Efter att TV3 i går bekräftat att det blir en ny säsong av dokusåpan har produktionsbolaget nu fullkomligen anstormats med hoppfulla ansökningar.

På bara ett dygn har redan över 2200 personer sökt till programmet. Produktionens inkorgar, dit ansökningarna skickas, ska ha hängt sig på grund av det höga trycket och också Samir Badran, som på sitt Facebookkonto i går berättade för sina följare att man nu kan söka till programmet, har fullständigt överfallits av hoppfulla potentiella ”Paradise Hotel”-deltagare. Hans inlägg har nämligen fått över 18 000 kommentarer från ivriga personer som vill bli handplockade av honom till dokusåpan.

Inför den senaste säsongen uppstod stor debatt kring att det totala antalet sökande var fler än antalet personer som sökte till Lärarhögskolan. Men redan efter ett dygn är nu de nya ”Paradise Hotel”-ansökningarna lika många som det totala antalet sökande till journalistprogrammet på JMK i Stockholm i höst.
– Vi är väldigt glada över att så många vill vara med i nästa upplaga av Paradise Hotel. Att jämföra antalet sökande till ett tv-program med sökande till Journalistprogrammet på min gamla skola JMK är möjligen något missvisande, men den som antas till ”Paradise Hotel” är åtminstone garanterad att synas i media, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG TV.