Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Klart för ny säsong av ”Paradise Hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Nu är det klart: Succén kommer tillbaka. Nu meddelar TV3 att en ny säsong av ”Paradise Hotel” kommer att spelas in redan nästa år.

Det är bara tre veckor kvar av årets säsong av ”Paradise Hotel”. Men nu behöver fansen inte längre frukta slutet. I dag meddelade nämligen TV3 att succédokusåpan kommer tillbaka.
– Paradise Hotel har det senaste året vuxit explosionsartat och etablerat sig som Sveriges favoritdokusåpa. Programmet älskas inte bara av de unga tittarna utan har fans i alla åldrar och samhällsklasser, och att fortsätta succén var ett självklart beslut för oss, säger Karin Stjärne, programdirektör på MTG TV, i ett pressmeddelande.

Precis som de två senaste säsongerna kommer nästa att ledas av Malin Gramer och spelas in i Mexiko. I genomsnitt har sammanlagt 450 000 svenskar tittat på varje avsnitt hittills denna säsong, enligt TV3. Även TV3 Plays direktsända ”Studio Paradise”, som leds av Rebecca Stella Simonsson och Salvatore ”Salvan” Scappini, efter varje veckofinal ligger högt på tittartoppen.

Inspelningarna av den nya säsongen kommer att ske under 2015. Redan nu kan de som känner att de är nästa års Saga, Smail, Paow, Samir eller Kristian skicka in sin ansökan till TV3.