Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Gör entré i ”Paradise Hotel” – med en fyllesingel

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll går han in i ”Paradise Hotel”. Men redan nu sjunger Robbin Jonsson, 25, om tiden efter programmet – i nya fyllesingeln ”Kul å va full”.
– Den handlar om att åka och bargigga i en stad där man kan räkna invånarna på en hand, men att göra det bästa av situationen – och dra några shots, säger han.

”Checka ut från Paradise, inte jättenice, vad ska hända med mig nu?”. Så inleds Robbin Jonssons debutsingel ”Kul å vara full”, som släpps i dag. Låten handlar om att åka på barturné till en massa småstäder – men att det är kul att vara full där också.
– Den handlar om tiden efter ”Paradise Hotel”, kan man säga. Idén kom redan när jag var inne på hotellet nere i Mexiko, så när jag kom hem filade jag ihop en idé och ett skivbolag nappade direkt, säger han.

Robbin Jonsson, som gör entré i dokusåpan 22.00 på TV3 i kväll, är inte den enda ”Paradise Hotel”-deltagaren som medverkar i låten. Nej, på singelomslaget syns även duettpartnern Jean-Pierre Marques, 28, som deltog i samma såpa redan 2010.
– Det är verkligen en pojkdröm att få släppa en egen låt. Det känns som att vinna på triss. Men när jag var liten trodde jag väl aldrig att min första singel skulle handla om något så här urspårat, säger Robbin.
Kristian Täljeblad har ju också släppt en ”Paradise”-låt i höst. Kommer ni två att göra något ihop? En ultimat PH-låt?
– Jag vet inte, men jag håller alla dörrar öppna för Kristian, säger han och skrattar.

Men det är som sagt inte bara singelsläpp som står på agendan för Robbin Jonsson under måndagen. I kväll checkar han in på ”Paradise Hotel” – något som gör honom minst lika nervös.
– Folk brukar säga att man har fjärilar i agen, men jag är så nervös att det känns som att jag har blivit överkörd av ett tåg som backat tillbaka och kört över mig en gång till, säger han.

Här kan du lyssna på Robbins låt ”Kul å vara full”. Låten släpps även på Spotify under dagen.

Kul Å Vara Full (Singel Omslag)