Paradiset

Paulina Danielsson förminskar brösten efter ”Paradise Hotel”

Paow före operationen och efter. Foto: TV3
Paow före och efter sin första operation. Foto: TV3

Hon opererade brösten större så sent som i mars i år. Nu gör Paulina ”Paow” Danielsson, 21, en helomvändning och plockar ut sina silikoninlägg – och planerar att sälja dem på auktion.
– Jag ångrar att jag gjorde dem så stora. Jag ser ut som en trashig porrskådis, säger hon.

Den fjärde mars i år valde bloggaren och ”Paradise Hotel”-deltagaren Paulina ”Paow” Danielsson att skaffa större bröst. Planen var att bara göra en mindre förändring, men endast veckor före operationen ringde hon till sin klinik – och sa att hon ville ha större.
– Det var ett drastiskt beslut. När jag skulle operera mig ville jag aldrig ha jättekanoner, men så träffade jag en tjej som hade jättebomber och när jag testade hennes gamla inlägg i min behå tyckte jag att det kändes asnice, säger Paulina Danielsson.

Men lyckan blev kortvarig. Nu, efter bara åtta månader med brösten, har Paulina bestämt sig för att plocka ut silikoninläggen.
– Jag ångrar att jag gjorde dem så stora, jag borde ha gjort dem mindre från början. De känns så fejk och jag känner mig så stor i dem. Jag är ganska liten, men ser större ut än vad jag är, säger hon och fortsätter:
– Jag kan inte knäppa mina klänningar och jag ser vulgär ut i linnen. Sedan är jag ju väldigt tatuerad också, så jag ser ut som en trashig porrskådis och det vill jag verkligen inte göra.
Vad känner du när du ser dem på ”Paradise Hotel” i tv nu?
– ”Fan vad stora de är”. Jag fattade inte att de var så stora, men nu när jag ser dem känner jag bara ”god damn”. Jag har fått mer insikt om hur stora de är genom att se dem på tv, säger hon.

Helst vill ”Paradise Hotel”-deltagaren operera brösten nu på en gång, men måste vänta på grund av en rad inbokade bargig fram till jul. Tanken är att sedan skaffa betydligt mindre och mer naturliga inlägg den här gången.
– De ska halveras. Jag har 450 gram inne nu och kan tänka mig max 250 gram sedan. De ser inte äkta ut som det är nu. Till och med pappa sa att ”jag kan betala en ny tutte till dig, för de är fan för stora”. Så han betalar den ena och jag den andra, säger hon.

Men Paulina Danielssons tv-kända silikoninlägg kommer inte att slängas efter operationen. Tvärtom.
– Jag kanske ska sälja dem. Jag ska fan auktionera ut dem, kanske till något gott ändamål. Jag lovar att återkomma när det blir auktion i så fall, säger hon och skrattar.

Följ Expressens ”Paradise Hotel”-blogg på Instagram – @expressenparadiset.
Diskutera nöjesnyheter på Expressens Facebooksida här.