Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Adam, 21, dumpade en ”Paradise Hotel”-deltagare – för att själv komma med

Foto: Fredrik Nilsson/TV3
Foto: Fredrik Nilsson/TV3

Han dumpade en ”Paradise Hotel”-deltagare – för att själv komma med. I kväll gör bloggaren Adam Lökholm, 21, entré i dokusåpan.
– Hon sa ”antingen väljer du att ha ett mysigt förhållande med mig eller så är du med i det där jävla Paradise Hotel”. Då sa jag att ”jag åker i morgon”, säger han.

Rykten har gått i ett halvår. Allt sedan förra årets deltagare Anja Almeida, 23, skrev blogginlägget ”Därför har jag slutat umgås med Adam” har ”Paradise Hotel”-fansen väntat på Adam Lökholms, 21, entré i programmet.
– Hon skrev att vi hade gjort slut för att jag ”skulle medverka i ett visst tv-program”. Redan där fattade folk att jag skulle vara med i programmet, säger han.

Adam och Anja dejtade i tre månader i början av året, något som flitigt dokumenterades på de bådas bloggar och Instagram. Anja ska också ha varit den som, tillsammans med Thobias Johansson och Aina Lesse från samma säsong, tipsade in Adam Lökholm till ”Paradise Hotel”-produktionen. Men när Adam fick förfrågan och tackade ja tog deras förhållande slut. Anja skrev då på sin blogg att ”sanningen är den att Adam har valt att acceptera ett erbjudande om att göra någonting som inte är optimalt när man träffar någon”.
– Hon sa ”antingen väljer du att ha ett mysigt förhållande med mig eller så är du med i det där jävla Paradise Hotel”. Då sa jag att ”jag åker i morgon”, säger han.

Anja och Samir hade ju en uppmärksammad relation i förra årets ”PH”. Kändes det skönt att Samir inte var kvar i årets säsong när du gjorde entré?
– Ja. Jag har inget emot Samir, men jag kan tänka mig att om vi hade varit inne samtidigt så hade hon gjort rätt mycket för att få ut mig. Men det var helt över mellan Samir och Anja när jag träffade henne, säger Adam.

Anja Almeida bekräftar uppbrottets anledning i ett mejl till Expressen:
”Vad som skedde mellan oss vet han och jag bäst och det angår enligt mig ingen annan, men kan kort säga att ärlighet för mig är nummer ett och det är svårt att bygga upp en tillit till någon när den ljuger och går bakom ryggen med en sådan grej som att vilja vara med i ett sådant program”, skriver hon.

Namn: Adam ”Löken” Lökholm
Ålder: 21
Bor: Landvetter
Gör: Bloggare och f d modell. Har gått modevisningar och medverkat i reklamer sedan han var två år. Har nästan 200 000 följare på Instagram.
Beskriver sig som: ”Jag är en pajas som blir vild när alkoholen går in. Folk brukar tycka att jag är överdriven och utseendefixerad, men folk hittar alltid sätt att inte tycka om en.”
Aktuell: Ny joker i ”Paradise Hotel” som sänds 22.00 på TV3 i kväll.