Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

”Paradise Hotel”-Smail Alihodzic: ”De vill att jag ska donera min sperma”

Foto: TV3
Foto: TV3

Gifta kvinnor ber om trekanter och tjejer hoppas på gruppsex med honom. Men nu har förslagen i Smail Alihodzics inkorg tagit sig till en helt annan nivå.
– Ett lesbiskt par vill att jag ska donera min sperma till dem, säger ”Paradise Hotel”-profilen.

I veckan tvingades han lämna ”Paradise Hotel”. Men Smail Alihodzic, 24, har fortfarande paradisets populäraste inkorg. Varje dag får han hundratals meddelanden från tjejer som hoppas på att få träffa tv-hunken.
– Det är sällan jag svarar, men jag menar om jag tycker att en tjej ser bra ut så träffas vi. Och när jag är ute så flockas det tjejer runt mig. Vissa dagar är det en tjej per dag. Andra är det två per dag. På helgerna blir det oftast fler, har han sagt till Expressen.

Smail har också berättat om de många skamliga förslag han fått sedan programmet drog i gång.
– Det är gifta kvinnor som vill ha trekanter med mig och sådant. För någon dag sedan var det en grupp på 5-6 tjejer som ville träffa mig tillsammans. Jag har aldrig varit med så många på en och samma gång så jag vet inte, har han sagt.

Men nu har förfrågningarna i inkorgen utvecklats. I veckan fick Smail Alihodzic en helt ny sorts önskemål.
– Ett lesbiskt par vill att jag ska donera min sperma till dem. Då blev jag lite chockad, säger han och fortsätter:
– Jag vet inte varför de vill ha mina gener. De tycker kanske att jag verkar smart i tv och har bra fysik.
Överväger du att göra det?
– Alltså, jag vet inte riktigt. Det kommer ju att bli jävligt snygga barn.