Paradiset

Michelle Iderborn, 21: ”Jag opererade brösten efter Paradise Hotel”

Foto: @michelleiderborn på Instagram
Foto: @michelleiderborn på Instagram

Det var ett impulsköp. När Michelle Iderborn, 21, kom hem från ”Paradise Hotel” opererade hon sina bröst.
– Jag har alltid ogillat mina bröst, säger hon.

I ”Paradise Hotel” får tittarna se henne au naturel. Men i dag ser dokusåpadeltagaren Michelle Iderborn annorlunda ut. För två månader sedan valde hon nämligen att sätta in silikon i sina bröst.
– Jag har alltid ogillat mina bröst. De har varit små, fula och tråkiga. Jag har inte haft dåligt självförtroende, men jag har inte heller velat visa dem. Jag har tyckt att jag haft större mage än tuttar och att det såg fult ut. Jag har alltid haft minst bröst av mina vänner, säger hon.

Tankarna om operation tog först rum när Michelle var femton, sexton år gammal. Ingreppet gjorde hon i somras, när hon kommit hem från ”Paradise Hotel”. Men även om hon länge hade funderat på ingreppet, blev verkställningen allt annat än planerad.
– Jag är väldigt impulsiv, så jag impulsbokade operationen. Jag kände ”nu kör vi, nu jävlar”. Det gick väldigt fort, men jag orkade inte vänta längre, säger hon.

Inför ingreppet fick Michelle råd från vännen Paulina ”Paow” Danielsson, 21, som också operade sina bröst tidigare i år efter sin medverkan i förra säsongen av ”Paradise Hotel”. Men smärtan var hon inte beredd på.
– När jag vaknade efter operationen gjorde det så fruktansvärt ont. Jag kunde inte röra mig på flera dagar, så mamma fick duscha mig och hjälpa mig gå på toaletten på nätterna. Jag kom inte ens upp ur sängen själv. Det var en riktigt jobbig smärta, säger hon.

I dag är hon nöjd med resultatet och menar att hennes kompisar ”knappt känner igen henne” i ”Paradise Hotel”.
– Jag är fett nöjd. De är skitfina. Jag har aldrig velat sova topless med pojkvänner och så, men jag har inte alls det problemet nu, säger hon.