Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Magikern Ervin, 23, handplockades till ”Paradise Hotel”

Foto: Fredrik Nilsson / TV3
Foto: Fredrik Nilsson / TV3

Abrakadabra! I kväll blir det svartkonst i ”Paradise Hotel” när den nye deltagaren, magikern Ervin Veisz, 23, gör entré.
– Jag är där för att styra alla som dockor, säger han.

Du kanske känner igen honom. Den nya ”Paradise Hotel”-deltagaren Ervin Veisz, som går in i huset i kväll, syntes redan tidigare i år i ett annat TV3-program – ”Talang”. Den nye dokusåpaprofilen är nämligen magiker.
Malin (Gramer) var programledare där och jag trollade för henne. Då sa hon att jag hade passat jävligt bra i ”Paradise Hotel”. Typ att jag skulle kunna mindfucka de andra deltagarna med min magi och så, säger Ervin Veisz.

Men Ervin Veisz var inte övertygad om att tacka ja till erbjudandet direkt. Han hade aldrig sett ”Paradise Hotel”, utan hade bilden av att programmet bara innehöll ”sex, drama, alkohol och skandaler för att folk inte kan bete sig där”.
– Jag gillade inte programmet. Men plötsligt fick jag ett infall, mejlade Malin och så tipsade hon produktionen om mig. Jag ville åka dit och marknadsföra min magi, visa vad jag kan, och mindfucka de andra. Jag är där för att styra alla som dockor. Ligga steget före. Det är det magiker gör, säger han och skrattar.

Men en sak bestämde sig magikern direkt för att undvika under sin vistelse på hotellet.
– Jag kommer inte ha sex i huset. Jag ska vara den lugnaste av alla. Men jag tänker också vara den som styr och ställer där inne, säger han.

Namn: Ervin Veisz
Ålder: 23
Bor: Göteborg
Gör: Magiker. Jobbade tidigare som nätverkssupport, men sa upp sig för två månader sedan för att satsa på magin.
Känd från: ”Talang” och olika reklamfilmer.
Aktuell: Gör entré i ”Paradise Hotel” i kväll. 22.00 på TV3.