Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

”Paradise Hotel”-deltagaren rullar en potentiell joint

Foto: TV3
Foto: TV3

En video, som publicerades på Nyheter24 vid lunch i dag, visar hur ”Paradise Hotel”-deltagaren Smail Alihodzic, 24, rullar någonting som ser ut att vara en joint. I filmen syns också en påse med grönt innehåll bredvid. Videon ska, enligt sajten, ha publicerats på Snapchat under lördagskvällen.
– Det är väl inget fel med att rulla en joint? Det är väl bättre än att dricka alkohol, säger Smail till Nyheter24 för att sedan lägga på, ringa upp och ta tillbaka allt:
– Jag rullar mina egna cigaretter. Det är tobak, säger han då enligt tidningen.

TV3, som via Nyheter24 har tagit del av filmen, är starkt kritiska till videoklippet.
– Är det ett skämt så är det ett väldigt dåligt skämt. Är det inte ett skämt så är det olagligt och då är det väldigt, väldigt olämpligt, säger Max Lagerbäck, presschef på kanalen, till Expressen.
Har ni någon drogpolicy för deltagarna medan de är med i ert program?
– Vi behöver inte ha någon sådan policy. Det är Sveriges rikes lag som säger att det är ingenting man sysslar med. Men det är klart att vi inte tycker att det är lämpligt.

Expressen har sökt Smail Alihodzic, som säger att han inte har några kommentarer.