Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Raseriet efter Paulina ”Paow” Danielssons entré i ”Paradise Hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Nu är känslorna utanpå. När Paulina ”Paow” Danielsson kom in i ”Paradise Hotel” i går och började umgås tätt med Kristian Täljeblad blev hans partner, Saga Scott, rasande i tv.
– Kristian förändrades som person, säger hon.

I gårdagens ”Paradise Hotel” gjorde förra säsongens profil Paulina ”Paow” Danielsson, 21, åter entré på hotellet. Flera av de manliga deltagarna mötte henne med öppen famn – något som fick ilska att väckas till liv hos tjejerna på hotellet. Speciellt hårt reagerade Saga Scott, 25.
– Det var trevligt att se Paulina, men vissa blev helt starstruck av henne. Speciellt killarna. Speciellt Kristian, säger hon och syftar på sin partner i huset, Kristian Täljeblad, 24.

Hon fortsätter:
– Kristian förändrades som person när Paow kom in. Vi hade lovat varandra saker och jag hade precis skickat ut Eric för hans skull. Det var inte kul att Kristian var så inbjudande mot henne och att Paow, som är min vän, vill ta min partner. Det är klart att jag kände att det var ett svek. Men det är inte mitt misstag, det är Kristians.

Kristian Täljeblad berättar att han gillade Paulina sedan han såg henne i förra säsongen, men att han absolut inte blev ”starstruck” när hon kom in på hotellet.
– Jag tycker att Paow är jävligt snygg, ärlig och genuin. Saga var inte glad över att vi hängde, men är det konstigt att jag började umgås med Paow egentligen? Saga hade haft mig slickande runt sina fötter i sex veckor utan att ge mig någon omtänksamhet tillbaka. När Paow kom kände jag ”Är det verkligen Saga jag vill vara med?”, säger Kristian.

Under hela säsongen har Kristian visat sina känslor för Saga, men nu har de svalnat. I gårdagens avsnitt sa Saga i raseri bland annat att han var en ”skitdålig jävla människa” vars ”föräldrar har gjort ett sjukt jävla dåligt jobb som uppfostrat idioter”. Något som gjort Kristian uppriktigt ledsen och sårad.
– Saga är riktigt elak. Jag blev väldigt besviken när jag såg vad hon sa om mig. Hon sa dumma saker om mina föräldrar. Att hon går på min familj, vilket hon själv aldrig tycker är okej när det gäller henne, det är dubbelmoral. Jag skulle aldrig säga eller göra så mot henne. Jag blev riktigt besviken, säger han.

Han fortsätter:
– Hade Saga betett sig annorlunda mot mig hade jag kanske inte hängt med Paow. Men hon kan inte begära att jag ska bete mig perfekt mot henne och inte hon mot mig, säger han.