Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

6 saker du inte visste om årets ”Paradise Hotel”-deltagare

Foto: @sagascott på Instagram/Expressen
Foto: @sagascott på Instagram/Expressen

1. Saga Scott har många strängar på sin lyra. Förutom att hon medverkat i Danny Saucedos och Lazees video ”Shake that ass” så har hon själv också en musikalisk talang. På Facebook laddade hon så sent som förra veckan upp ett klipp där hon tolkar Melissa Horns låt ”Lät du henne komma närmre” både på skånska och rikssvenska. Klippet fick över 6 000 likes på en vecka. Kanske har Saga en ny karriär på gång?

Foto: TV3/@erichagberg på Instagram
Foto: TV3/@erichagberg på Instagram

2. Nu blommar löken! Här är en chock du inte hade väntat dig. Eric Hagberg är inte längre den blonda gosse han var i ”Paradise Hotel”. Nej, allas vår favorithunk besökte nyligen frisören – och skapade en look som fick honom att påminna något om sin bästis Kian Avar. Nu sportar nämligen Eric svart hår.
– Vad hände egentligen? skrev Eric på Instagram och bifogade pedagogiskt en emoji föreställande en sax.

Foto: Björn Lundberg / TV3
Foto: Björn Lundberg / TV3

3. Kian Avar har ett lite speciellt intresse. Han gillar nämligen att ta med sig en bättre burk Red Bull in i duschen – tillsammans med en tandborste. Sedan står Kian och duschar medan borstar tänderna och dricker energidryck. Multitasking eller bara knäppt?

Foto: TV3 / Tine Guth-Inge
Foto: TV3 / Tine Guth-Inge

4. Att Alexander Wigren har tagit bort sin förhud är numera allmänt känt. Att den dessutom ligger i hans pappas frys är också kunskap som alla ”Paradise”-intresserade har koll på. Men visste du att han planerar att en dag bjuda på lite förhud till middag?
– Man kanske ska bjuda på någon hemmagjord hamburgare. Med lite förhud. Vi får se om någon vågar komma hem och äta hos mig, säger han.

Foto: TV3 / Stella Pictures
Foto: TV3 / Stella Pictures

5. Och här är en sak du inte visste att du hade missat. När Jasmine Gustafsson och Kian Avar skulle bli partners inne på ”Paradise Hotel” första gången visade de snabbt sina bästa – och värsta – sidor för varandra.
– Kian och jag spydde ner varandra första kvällen. Han tyckte att jag var vidrig för att jag pratade om bajs, sedan spydde jag i vår säng och lite till på toaletten.
Men Jasmine var inte den enda som passade på att inviga deras nya kärleksnäste till hotellrum.
– När jag vaknade på morgonen låg Kian i fosterställning i duschen och kräkte ner sig själv. Då kände jag bara ”Yes, jag har hittat min drömpartner”, säger Jasmine.

Foto: TV3 / Lisa Mattisson
Foto: TV3 / Lisa Mattisson

6. Joakim Köhler har många bra historier på lager. En gång när han var på en fest vankades det en trekant. Han hade fått med sig två tjejer in på toaletten och han hade en kondom redo i fickan. Men snart gick något väldigt snett.
– När den här tjejen blowar mig spräcker hon kondomen och bara ”vart tog den vägen?”. Då säger hon att hon ska springa ut och bara ”Har någon en kondom?”. Det hon inte vet är att kondomen hade fastnat i hennes tandställning och hängde där. Jag fick aldrig min trekant, säger han i ett klipp på TV3 Play.

Källor: ”Paradise Hotel”-deltagarnas bloggar på TV3, intervjuer med Expressen, ”Dagens Jocke” på TV3 Play