Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Därför grät Calle i ”Paradise Hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Han paktades ut ur ”Paradise Hotel”. Men när Joakim Köhler, 25, fick lämna hotellet bröt Calle Åberg, 21, ihop.
– Jag var så jävla ledsen. Det var fult gjort som fan, säger Calle.

I tisdagens avsnitt av dokusåpan togs utfrysningen av Joakim Köhler till en ny nivå. Bland annat sa deltagaren Jasmine Gustafsson, 20, att hon hellre ”skulle ta livet av sig än att stå med Jocke”. När det i går var dags för parceremoni gick nästan alla på hotellet samman – och paktade ut Joakim.
– Jag visste att det fanns en plan om att få ut mig och jag visste att de skulle lyckas. Jag kunde ha försökt att stoppa den, men jag valde att inte göra det. Jag brydde mig inte om ifall jag åkte hem just då, säger Joakim Köhler.

I flera veckor hade han ignorerats av andra deltagare och efter att vännen Jasmine Schrewelius, 23, som också utsattes för mobbning på hotellet, lämnat förra veckan blev allt värre.
– När jag kom in på hotellet såg jag att Jasmine var utstött. Jag kunde ha smörat och hamnat i de andras grupp, men det var så illa mot Jasmine att jag valde att stå upp för henne i stället, säger Joakim.

Men alla ville inte att Joakim skulle lämna. I parceremonin brast Calle Åberg, 21, ut i tårar och grät över vännens sorti.
– Jag var så jävla ledsen. Jocke har ett sånt hjärta. Folk brydde sig bara om utsidan där inne, men jag såg Jockes insida. Fan vad fin han är, säger han.

Trots att Calle själv inte frystes ut av gruppen visste han om paktbildningen mot Joakim, men valde att inte berätta för honom. Något han ångrar i dag.
– Jag fattar inte hur alla tänkte där inne. Folk var dumma mot honom. Jag fattar inte varför för Jocke är så jävla god. Paktandet var fult som fan.