Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Joakim Köhler: ”Jag mådde väldigt dåligt där inne”

Foto: TV3
Foto: TV3

”Jag skulle hellre begå självmord än att stå partner med Jocke”. Nu berättar Joakim Köhler, 25, om mobbningen i ”Paradise Hotel”.
– Jag mådde väldigt dåligt där inne, säger han.

Förra veckan valde Jasmine Schrewelius, 23, att lämna ”Paradise Hotel” efter att ha känt sig mobbad av de andra deltagarna. Nu slår ytterligare en deltagare larm. I gårdagens avsnitt blev Joakim Köhler, 25, måltavlan när Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 20, sa att hon ”hellre skulle begå självmord än att vara partner med honom”. I momentet Pandoras ask uttryckte Joakim även frustration över att han ignorerats och frysts ut av henne och Ylva Fogel, 19.
– Jag mådde väldigt dåligt där inne. Ylva fick folk att tro saker om mig som var rent jävla skitsnack och Jasse pratade inte med mig överhuvudtaget. Båda två totalignorerade mig. Då blir man ledsen, säger han.

Joakim menar att hans utsatthet på hotellet främst berodde på tjejernas ryktesspridning om honom.
– Jag fick höra att Ylva hade sagt till Jasse att jag var äcklig och sliskig. Att jag var ”så jävla på” och att jag ”tvångsskedar” folk. Det var rent jävla påhitt alltihop, helt sjukt. Det gjorde mig ledsen, säger han.

När Jasmine Gustafsson påminns om vad hon sa om Joakim i programmet tar hon avstånd från sin kommentar.
– Fy vad hemskt att jag sa det om självmord. Men min och Jockes relation var jävligt konstig där inne. Han var på mig hela tiden och ville att jag skulle ge honom en chans, fast jag sagt att jag inte ville, säger hon.

Jasmine medger att Ylvas bild av Joakim kan ha smittat av sig på henne, eftersom de två var nära vänner på hotellet.
– Ylva hade stått med honom innan och tyckte att det var skitjobbigt, så jag blev livrädd. Men de har klippt mig som att jag var äcklad av Jocke. Så var det inte. Jag ville bara inte stå med honom. I dag är vi vänner, säger Jasmine.
Expressen har varit i kontakt med Ylva Fogel, som avböjer att kommentera.