Paradiset

Calle Åberg: ”De andra killarna varnade mig för Saga Scott”

Foto: TV3
Foto: TV3

Nu är det krig i paradiset. Ett stort bråk rasar mellan hotellets kärlekspar Saga Scott, 25, och Calle Åberg, 21.
– De andra killarna varnade mig för henne, säger Calle.

Det skulle bli parterapi. Men i gårdagens avsnitt av ”Paradise Hotel” ledde terapin till ett sammanbrott. Kärleksparet Saga Scott, 25, och Calle Åberg, 21, bråkade framför kamerorna så att tårarna rann. Nu säger Calle att han aldrig hade några känslor för sin partner.
–  Saga är inte min typ. Hon är väldigt kontrollerande. De andra killarna varnade mig för henne och sa att ”Saga är inte bra för dig, du borde akta dig”, att hon inte var en så bra tjej som jag trodde. Att hon var falsk och så. Men jag såg ju inte det själv i början, säger han.

I programmet får tittarna se hur Saga ilsknar till när Calle kryper ner i ett badkar med deltagarna Jasmine Schrewelius, 23, Evelina Szigeti, 23 och Joakim Köhler, 25. Något som fortfarande gör Calle rasande.
– Jag blev riktigt förbannad på Saga. Då var hon en riktig jävla pajas. Man får umgås med vem man vill. Hon var på en massa killar där inne hela tiden och pussades, medan jag inte ens fick prata med Evelina och Jasmine. Saga blev avundsjuk och ville att jag bara skulle vara hennes. Då blev jag riktigt arg, säger Calle.

För Saga Scott svalnade känslorna för Calle snabbt efter programmet. När hon i dag ser vad han säger bakom hennes rygg i tv blir hon upprörd.
– Det visar sig mer och mer att Calle bara spelade på mina känslor. Han sa till mig att han hade känslor, att det pirrade i honom när han såg mig. Och så går han bakom min rygg och säger att det inte alls är så. Han var inte ärlig mot mig. Han körde dubbelmoral, säger hon.

I dag har ”Paradise”-paret kontakt, men det finns inga kärlekskänslor mellan dem.
–Jag var lojal och talade sanning, så det är inte jag som förlorar på det här. Det är han som ser ut som ett svin, säger Saga Scott.