Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Malin Gramer om sexpåhoppen i ”Paradise Hotel”

Foto: Olle Sporrong
Foto: Olle Sporrong/Expressen

”Paradise Hotel” är i full gång och programledaren Malin Gramer, 36, gör sitt bästa för att hålla koll på deltagarna. Nu berättar TV3-stjärnan hur hon förra året utsattes för sexistiska och kränkande kommentarer av de manliga deltagarna
– Jag tänkte skalla honom, säger hon.

Årets ”PH”-deltagare är lugnare än fjolårets. I alla fall gentemot programledaren.
– Förra året var det väldigt mycket testosteron. Jag kunde inte stå själv vid parceremonierna. Jag fick sexistiska och grova kommentarer från killarna. Typ ”vem ligger du med”, sånt, säger Malin Gramer till Expressen och fortsätter:
– Vid pressfotograferingen kom en av killarna fram, ställde sig väldigt nära mig och sa ”du och jag kan gå i väg och ha sex”. Jag tänkte skalla honom. Men insåg att det inte skulle bli så bra på bild med bula sen, men jag ångrar att jag inte gjorde det. Men jag svarade ”jag tror inte du skulle klara av det” och gick därifrån.

LÄS HELA INTERVJUN MED MALIN GRAMER HÄR!