Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Smail Alihodzic: ”Gifta kvinnor vill ha trekanter med mig”

Foto: TV3
Foto: TV3

Håll i vigselringen! Nu berättar ”Paradise Hotel”-hunken Smail Alihodzic, 24, om de skamliga förslag han fått ta emot sedan dokusåpan började sändas.
– Gifta kvinnor vill ha trekanter med mig, säger han.

”Tills döden skiljer oss åt?”. Nja, skulle inte tro det.
I dessa ”Paradise Hotel”-tider verkar en hel del gifta kvinnor snarare resonera under parollen ”Tills en stilig dokusåpadeltagare skiljer oss åt”. De senaste fem veckorna har nämligen hunken Smail Alihodzic fått inkorgen och telefonen full med inviter.
– Det är en massa tjejer som ringer mig och hör av sig på Facebook. Man får sjuka erbjudanden. Det är allt möjligt, från blommor till om jag vill ha deras trosor eller förslag om att, ja, du vet vad jag menar, säger han.
Du menar sexuella förslag?
– Ja. Det är tjejer och gifta kvinnor som vill ha trekanter med mig och sådant. Det är sjukt mycket. Jag får sådana förslag dagligen.

Även ute på krogarna skapar Smail Alihodzic kaos bland kvinnorna. Han och Jasmine Gustafsson, 20, är just nu ute på en barturné tillsammans – och runt om i Sverige kastar sig tjejer över TV3-hunken.
– Det är ännu värre ute än på nätet. De kommer fram, säger att de vill fråga en sak och bara ”Vill du ligga?”. De är väldigt rakt på sak, säger han och fortsätter:
– Jag var beredd på att det skulle bli en hype med ”PH”, men jag trodde inte det skulle bli så här. Det är sjukt emellanåt. Jag undrar hur Justin Bieber och sådana som alltid lever så här känner. De kan ju inte må bra, säger han.

Men trots allt försöker Smail ändå ta de, aldrig sinande, skamliga förslagen med ro.
– Jag har inte direkt varit snubben som inte fått tjejer innan. Det har aldrig varit svårt för mig, så ibland tänker jag att en snubbe som haft det jobbigt med brudar borde få den uppmärksamheten jag får nu i stället. Det hade varit mer rättvist, säger han och skrattar.
Att gifta kvinnor vill vara otrogna mot honom försöker Smail Alihodzic också att möta med lugn.
– Alltså, det är ju kul, men det måste ju vara jobbigt för snubbarna. Jag tycker ju synd om snubben som kanske är ute och jobbar under tiden som hans fru skriver sådant till mig, säger han.

Men Smail vill vara tydlig med en sak: Han har inte besvarat någon invit från de gifta kvinnorna.
– Nej nej, jag vill inte ha någon arg man efter mig. Jag har bara några år kvar i ”my prime”, i mina bästa år, och jag pallar inte bli nedslagen av gifta män nu, säger han och skrattar.