Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Så festade ”Paradise Hotel”-deltagarna på Blog Awards

Foto: Jens L'Estrade/Expressen
Foto: Jens L’Estrade/Expressen

I går var det festligheter på gång i Stockholm! Tidningen Veckorevyn bjöd in till ett storstilat Blog Awards – och självklart passade några av årets ”Paradise Hotel”-deltagare på att mingla lite.
– Är på Blog Awards och flippar lite, rapporterade Joakim Köhler, 25, ivrigt från galan och laddade upp en Instagrambild där han stod på händer.

Samir Badran, 24, fick dela ut ett pris och Aina Lesse, 23, kom tillsammans med bästisen Thobias Johansson, 23. Deltagaren Abdirahman Aadan, 19, dök också upp och förgyllde galan med lite hunkglans. Men gladast på hela galan var nog ändå David Lövgren, 24. Han fick bara vara med i ”Paradise Hotel” i två dygn, men på Blog Awards hade han mer tur. I minglet hittade han nämligen artisten Zara Larsson, 17.
– Hänger lite med den fantastiska Zara Larsson! Grattis till dubbla vinsterna, din lilla prinsessa! skrev han glatt på engelska på sin Instagram och hashtaggade nöjt bilden med #dropitlikeitshot. Vad han exakt menade med det är ännu oklart.