Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Chris Olsson skickade rosor till Saga Scott på pappans dödsdag

Foto: TV3
Foto: TV3

De hade bara träffats i ett några timmar. Men på Saga Scotts, 25, pappas dödsdag letade Chris Olsson, 26, upp hennes adress – och skickade ett bud med en stor bukett rosor.
– Det är något av det finaste någon gjort för mig någonsin, säger hon.

Saga Scott förlorade sin pappa 2004. Han dog i en hjärtinfarkt på sin femtioårsdag och i februari i år var det tio år sedan ”Paradise Hotel”-profilen miste honom.
– Varje år är den dagen en dålig dag. Man får ju typ ett sms på sin höjd av folk och är ledsen. Men i år gjorde någon den mycket bättre för mig, säger Saga Scott.

En månad tidigare hade hon suttit på tåget från Stockholm mot Skåne. Där träffade hon Chris Olsson, som hon tidigare hade chattat med på Facebook och som senare också skulle medverka i ”Paradise Hotel”, och de började prata.
– Jag nämnde att pappa hade gått bort. Och på årsdagen, den dagen pappa gick bort, fick jag hem rosor skickade av Chris. Då hade han hört av sig till min mamma om min adress för att jag inte skulle veta någonting, säger Saga Scott.

För Chris Olsson var det en självklar gest. Då kände han inte Saga särskilt väl, men han brydde sig ändå om henne.
– Det finns inte många som Saga. Hon öppnade sig för mig och sa att hon på årsdagen varje år blir extra ledsen. Och nu var det tioårsdagen. En pappa är ändå en pappa, så jag kände att det minsta jag kunde göra var att skicka blommor och säga att jag tänker på henne, säger han.

I dag hänger blommorna både på ett speciellt ställe hemma hos Saga – och i hennes hjärta.
– Det är något av det finaste någon har gjort för mig någonsin. Oftast när man pratar med en kille tänker han bara att jag ”ser väl bra ut”. Men Chris ville verkligen veta saker om mitt liv, vilket inte händer så jätteofta. Han kom till och med ihåg pappas datum. Då är man en fin kille, säger hon.

Kan du allt om ”Paradise Hotel”? Tävla med Expressen och vinn en resa till Mexiko! Klicka här.