Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Chris Olsson fick lämna ”Paradise Hotel”: ”Jävligt surt”

Foto: TV3
Foto: TV3

Han hann bara vara på ”Paradise Hotel” en vecka. Sedan kastades Chris Olsson, 26, plötsligt ut.
– Det var ett jävligt surt sätt att åka ut på, säger han.

Det har varit voodookaos i veckans ”Paradise Hotel”. Gamla deltagare har återuppstått och kommit in som mäktiga voodoopräster, nålar har stuckits i dockor och de mörka krafterna har tvingat ut andra deltagare från hotellet. I måndagens avsnitt fick Chris Olsson packa väskan efter att Jasmine Gustafsson, 20, stuckit en nål i en docka med hans namn på.
– Det var jävligt skevt att mitt öde låg i en tjejs händer, en tjej jag inte ens snackat med. Det kändes orättvist och uppgjort och kom som en blixt från klar himmel, säger Chris, som direkt tvingades lämna hotellet.

Kvällen innan hade han precis överlevt sin första parceremoni och hoppades på ett par lugna dagar i paradiset. Men redan på morgonen kom voodooprästen Joakim Köhler, 25, tillbaka in i tävlingen efter att tidigare ha blivit utröstad.
– Jag vaknade liksom den dagen med känslan att ”yes, nu är hotellet mitt”. Och så kommer den där jävla Jocke in i någon kopung till kjol. Det kändes jävligt kasst alltså, säger Chris Olsson.

Han menar att det är svårt nog för en ny deltagare att ta sig in i gruppen, även utan att någon ska få chans att peta ut en med en voodoodocka.
– Jag kom in som joker och då har man liksom motvind redan från början. Man är ny bland alla vargar i gruppen. Det är tufft som fan, men jag tyckte att jag gjorde det jävligt bra.