Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

LYSSNA: Premiär för Kristian Täljeblad – ”Du och en annan”

 

Du fick ett smakprov på den för två veckor sedan i ”Paradise Hotel”. Nu släpper Kristian Täljeblad hela sin kärlekslåt till Saga Scott.
– Min flickvän hatade den, säger han.

”Jag vet inte om vi bör ligga i kväll, för du och en annan har ju en grej, det skulle ju vara ganska skönt i och för sig.” Minns du den här texten? Klart du gör! Den är nämligen hämtad ur kärlekslåten som Kristian Täljeblad framförde för Saga Scott i ”Paradise Hotel”.

I flera veckor har Kristian nu skrivit klart låten, spelat in den tillsammans med sin producent Simon Andersson och i dag släpps den på nätet.
– Jag har lagt ner jättemycket tid och varit så nervös för hur den skulle låta. Men jag är jävligt nöjd med den. Jag ville ha den dansig, men ändå rockig för det är det jag gillar. Vi fick till det bra, säger Kristian.

Kristian Täljeblad hade tidigare ett band som hette Lions Dream Big. Gruppen släppte en EP med fem låtar 2012, men gick skilda vägar när Kristian kom med i ”Paradise Hotel” i våras.
– Vi la ner. Nu satsar jag på att sjunga på svenska i stället för engelska och att göra det ensam. Jag tycker fan inte att jag sjunger lika bra på engelska, så det känns kul att göra en ny grej, säger han.

Och låten handlar fortfarande om föremålet för Kristians förälskelse inne på ”Paradise Hotel”: Saga Scott.
– Men den andra versen i låten skrev jag klart när jag kommit hem till Sverige. Min flickväns första reaktion var att hon hatade låten och ville att jag skulle skrota den och skicka den åt helvete. Men det kunde jag inte. Så jag gjorde texten lite mindre kärleksfull i andra versen och lät den handla om spelet i stället, säger Kristian.

Saga Scott själv var lyrisk över Kristians hyllningslåt när hon fick höra första delen inne på hotellet i våras.
– Alltså, när han sjöng den för mig på hotellet så var det det finaste någon har gjort för mig. Jag blev helt varm i mitt hjärta. Det är sällan saker berör mig så, men det var helt sjukt. Rakt i hjärtat, säger hon.

Här är hela texten till Kristian Täljeblads låt, så att du kan sjunga med i vartenda ord. Varsågod!

Har du nånsin kunnat trott
Sen en vecka har du bott
I ett paradis med mig
Du är en fantastisk underbar tjej

Har du tänkt på oss som ett par på balen
Jag vet inte om vi bör ligga i kväll
För du och en annan har ju en grej
Skulle ju va ganska skönt i och för sig

Ljudet av ditt hjärta gör mig lugn
Du är min drottning och jag din kung
Du måste inte ta nån sats, ingen tjej tar ändå din plats

Men om du känner för som sig bör aha-aaa
bara du vet vad du gör

Evigt frågan om att se
Vem ska bli din världstrofé
Hur ska spelet nå sitt slut
Med vem kommer du gå ut

Har du tänkt på oss som ett par på balen
Jag vet inte om vi bör ligga i kväll
För du och en annan har ju en grej
Skulle ju va ganska skönt i och för sig

Ljudet av ditt hjärta gör mig lugn…

Så kan vi nog ändå ligga i kväll
Men du och en annan har ju en grej
Skulle ju va ganska skönt i och för sig

Ljudet av ditt hjärta gör mig lugn…

(Kan vi nog ändå ligga i kväll)
(Kan vi nog ändå ligga i kväll)
(Kan vi nog ändå ligga i kväll)
(Kan vi nog ändå ligga i kväll)

Kan du allt om ”Paradise Hotel”? Tävla med Expressen och vinn en resa till Mexiko! Klicka här.