Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Joakim Köhler är tillbaka i ”Paradise Hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

För tre veckor sedan skickade hon ut honom i en parceremoni. Men i kvällens avsnitt av ”Paradise Hotel” gör Joakim Köhler, 25, comeback på hotellet – något som ger Ylva Fogel, 19, panik.
– Jag ville inte ha honom där, säger hon.

Två dygn. Så länge fick Joakim Köhler stanna på ”Paradise Hotel” innan han skickades hem av Ylva Fogel i årets första parceremoni. I kvällens program kommer han tillbaka, men möts inte direkt av öppna famnen från sin ex-partner.
– När Joakim kom in i huset tänkte jag bara ”What is he doing here?”. Jag blev direkt nervös, för jag visste att han skulle vara sur och vilja få ut mig, säger Ylva Fogel.

Ylva menar att hon valde bort Joakim för att hon inte tyckte om honom. Att se honom stega in på hotellet igen gav henne panik.
– Jag försökte undvika honom hela tiden. När han kom nära mig gick jag därifrån. Han var inte min favorit, om man säger så. Det var inte roligt när han kom tillbaka, säger hon.

Och hon var inte direkt sugen på att bilda par med sin ex-partner igen.
– Åh herregud, nej, det var det sista jag ville. Han gick mig på nerverna. Jag gillade inte honom och hade hoppats att han aldrig skulle komma tillbaka, säger Ylva Fogel.
Hon skickar också en passning till den nyanlände deltagaren.
– Om Joakim försöker ställa sig vid mig igen får han skylla sig själv. Då kommer han att ryka på en sekund. ”Ha det!”, skulle jag säga bara.

Joakim Köhler var själv mycket nöjd över att Ylva Fogel var kvar på hotellet när han kom tillbaka. Anledningen? Att få se hennes rädsla.
– Jag kände i hela kroppen hur glad jag blev över att se hennes ansiktsuttryck när hon såg mig komma gående. Hennes hjärta pumpade i 180 av nervositet. Det gjorde mig lycklig, säger han.

Och Ylvas svek i den första parceremonin har han inte förlåtit.
– Jag är fortfarande arg på henne. Hon hade visat mig exakt var jag hade henne. Jag visste exakt hur falsk hon var.