Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Kristian Täljeblads ilska efter Saga Scotts sexsvek

Foto: TV3
Foto: TV3

Det tog bara några timmar innan Saga Scott, 25, drog med sig den nye ”Paradise Hotel”-deltagaren Chris Olsson, 26, till sängen. Nu berättar hon om ångesten efter kärlekssveket mot Kristian Täljeblad, 24, i programmet.
– Hela mitt hjärta är kvar hos Kristian. Jag är typ kär i honom nu, säger hon.

”Finns det någon sprit här någonstans som man bara kan hälla i sig och dö?”.
I kvällens ”Paradise Hotel” bröt deltagaren Kristian Täljeblad ihop framför kamerorna. Efter att hans drömpartner Saga Scott gått till sängs med den nya killen Chris Olsson började Kristian skrika ut olika sätt att ta sitt liv på.
– Jag hade druckit alldeles för mycket. Saga hade dissat mig, så jag började klandra mig själv för att hon inte valde mig. Jag hade misslyckats så kapitalt med att charma henne och ville bara försvinna. Jag tyckte att jag sög, säger Kristian Täljeblad.

I programmet går Kristian så långt att han i ilska ylar att han både vill ramla nerför klippor, bli uppäten av hajar och skjutas.
– Jag tyckte om Saga väldigt mycket och när Calle åkte ut såg jag det lite som min chans. Och så kom den där supersnygga halvasiatiska Chris in direkt som Saga bara dog för. Någonstans kände jag att ”varför kunde det inte vara jag?”, säger han.

Chris Olsson hann bara vara på hotellet ett par timmar innan han och Saga Scott hade sex. Men det tittarna inte fick se var att paret kände varandra sedan tidigare – de dejtade hemma i Sverige i våras.
– Men jag visste inte att han skulle traska in på ”Paradise”. När han gjorde det kände jag bara ”jävlar, jag vill bara ta på honom direkt”. Han är så jävla snygg. I love asians, säger Saga.

Att det redan fanns någon på hotellet som hade känslor för Saga var okänt för Chris.
– Det var Saga som drog i väg med mig. Jag hann inte ens tänka. Hon var inte så intresserad av Kristian då, hon var ju mer intresserad av mig, säger Chris.
Saga Scott menar att hon inte heller förstod vad Kristian kände för henne.
– Jag trodde att Kristian spelade och ville ha mig runt sitt lillfinger. Varje gång jag ser att jag är elak mot honom i tv nu får jag ångest. Hela mitt hjärta är kvar hos Kristian. Jag är typ kär i honom nu, säger hon.