Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Dumpad – på grund av ”Paradise Hotel”

Foto: TV3
Foto: TV3

Han älskar en tjej. Men nu vill Calle Åbergs kärlek inte träffa honom längre – på grund av hans medverkan i ”Paradise Hotel”.
– Det är jävligt tufft just nu, säger han. 

I går utbröt ett hetsigt svartsjukebråk i ”Paradise Hotel”. Calle Åberg, 21, avslöjade för sin partner Saga Scott, 25, att han träffar en tjej hemma som han ”älskar” och ”inte vill sumpa sina chanser med”. Men nu verkar det som att dokusåpan ändå har förstört hans chanser med den hemliga kärleken hemma i Småland.
– Det har blivit så, ja. Vi är inte tillsammans just nu. Vi har kontakt, men det är inget mer. Jag tycker om henne och innerst inne vill vi båda träffas, men just nu är det fel tillfälle, säger Calle.

Han berättar att det är dokusåpan som är anledningen bakom deras uppbrott.
– Det är jobbigt för henne att behöva se mig ligga på tv. Det är nu jag egentligen ska ha det som bäst och njuta av allt, men när hon blir ledsen av det jag gör i tv blir jag också ledsen. Det har hänt ett par gånger, bland annat när hon sett grejer med mig och Saga, säger han.

Också uppmärksamheten som Calles medverkan i programmet har medfört har påverkat deras relation negativt. Dokusåpadeltagaren har nämligen fått klasar av andra tjejer hängandes efter sig.
– Det är jävligt tufft att försöka ha en relation just nu. ”PH” är så jävla stort här i Jönköping. Om jag visar mig ute går det typ inte för att alla tjejer är på mig. Varje gång jag går ut är det kaos. Sedan skriver en massa tjejer till mig på Facebook och så hela tiden nu, så det har blivit för mycket för henne.

Calle Åberg är ledsen över hur relationen utvecklat sig, men hoppas på att den ska kunna blomstra igen när dokusåpan slutar sändas.
– Jag har förklarat för henne vad jag känner. Försäkrat henne om att det i programmet var då och att nu är nu. Jag vill vara med henne när den här hajpen lägger sig. Jag vill inte dejta någon annan. Det är henne jag vill ha.