Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

”Det är som vanligt – killarna bestämmer”

Foto: TV3/Expressen
Foto: TV3/Expressen

I gårdagens ”Paradise Hotel” diskuterade deltagarna hur många de hade haft sex med. Ett litet samtal vid poolkanten som på samma gång avslöjade hur människor fortfarande sätter stämplar på andra efter deras privatliv. Hur det fortfarande verkar vara mer ”respektabelt” för en kille att ha sex än för en tjej.

I dag skriver Expressens Emma Malmlöf en superviktig krönika om just detta. Om hur tjejer tvingas kallas sig själva för slampor innan någon annan gör det. Om du ska läsa någonting i dag, älskade Paradise-vän, läs detta.

Ett utdrag:

”23-åriga Smail berättar att han legat med 300 tjejer när han sitter vid poolkanten. Svaret han får utöver ett imponerat ”jävlarrrr” är inte det helt oväntade ”respektabelt, det gillar vi”. Han blir kung. När 20-åriga Jasmine får frågan kort därefter ursäktar hon sig med att hon är ”så slampig” att hon ”typ inte kommer ihåg.” En stämpel tjejer ibland sätter på sig själva för att slippa det ofta oundvikliga – att någon annan gör det.”

Läs hela Emmas krönika här – och diskutera på vår Facebooksida!

Vad tycker du?