Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Följ med bakom kulisserna på premiären av ”Studio Paradise”

Foto: Linda-Marie Nilsson
Foto: Linda-Marie Nilsson

Succén är tillbaka. Men i år är pressen större på ”Studio Paradise”.  Expressen fick hänga med bakom kulisserna inför premiären.

Rebecca Stella Simonsson, 28, sitter framför spegeln i sminklogen.
– Är inte färgen för mörk? frågar hon och tittar på läppglanset.
Det är fyra timmar kvar till premiären av ”Studio Paradise” och ingenting lämnas åt slumpen. Förra säsongen gjorde stor succé med 260 000 tittare.
– Det var väldigt kravlöst förra gången. Det är mer press nu. Man vet att tittarna förväntar sig något, säger Rebecca Stella.
Gör det dig nervös?
– Nej. Det gör mig taggad. Det är väldigt kul att det här programmet tas på så stort allvar.

Bredvid i logen sitter Salvatore ”Salvan” Scappini, 37, på en snurrstol. Precis som förra året leder Rebecca programmet tillsammans med honom.
– Jag sitter i sminket en timme, sedan ska jag byta om. Salvan har en grej på näsan som han brukar vilja sminka bort… Så det blir väl två minuter för honom, säger Rebecca Stella och skrattar.
Hon snurrar runt på stolen och ler mot honom.
– Salvan är min bästis. Vi har bra dynamik och det är alltid roligare att få jobba med en kompis. Som tur var tillfrågades vi båda två den här säsongen med, så jag behövde inte ställa några krav.

Som programledare har de var sin roll.
– Han är mer rakt på sak än jag. Men det är bra, jag tror att man måste grilla gästerna lite för att få reda på grejer. Jag frågar alltid om de tycker att det var rättvist att de åkte ut, det brukar vara intressant, säger hon.
Sminkösen fäster en sista ögonfrans på hennes ögonlock. Rebecca Stella reser sig och hämtar den guldiga klänning som hon valt för kvällen.
– Vill ni vara här inne? Jag kan byta om på toaletten, säger hon och smiter in.

Tidigare på kvällen har hon och ”Salvan” skrivit manus tillsammans med TV3. Efter ombytet sitter de i logen och går i genom det ihop.
– Jag har alltid älskat dokusåpor. Jag har kollat på varenda en. Grejen med ”Paradise” är att det är så ärligt och rått. Det är roligt att jobba med ett program som är en så stor succé som det. Det är en drömproduktion, säger Rebecca Stella.

Vad är det sista du kommer att göra innan sändningen i kväll?
– High fiva med Salvan.
Hon skrattar och fortsätter:
– Jag älskar det här. Det är skitkul att få göra en till säsong. Jag längtar till varje avsnitt.