Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Tjejerna ville fly ”Paradise Hotel” – när de såg killarna

Foto: TV3
Foto: TV3

I kväll börjar ”Paradise hotel” – med att tjejerna vill åka hem.
De är nämligen besvikna på utbudet av killar. 

– Ingen av oss var attraherade av killarna, så det var jobbigt att sova med dem, säger Jasmine Gustafsson, 20.

Det skulle bli glädje. Tjejerna anlände till hotellet i Mexiko i sina finaste klänningar. De hade fixat sitt hår och lagt sin bästa make up. Då kom besvikelsen: Killarna.
– Jag trodde att det var ett skämt när killarna klev ur bilen vid hotellet, att tv-teamet ville se hur vi reagerade. Jag var så besviken. Jag hade förväntat mig så mycket mer. Jag kände att jag inte ville vara kvar, säger deltagaren Natalie Andersson.

Jasmine Gustafsson, 20, beskriver killarna som ”en megabesvikelse”. Hon berättar att det tog emot att dela säng ihop med partnern på natten.
– Ingen av oss var attraherade av killarna, så det var jobbigt att sova med dem. Man ville ju ha en liten snygging att pilla på. Nu kände man bara ”What the fuck?”, säger hon.

Även Ylva Fogel, 19, kände stor frustration när hon inspekterade utbudet.
– Jag ville lämna programmet. Jag sa ”Jag vill inte vara här” och tänkte ”Vad är detta? När kommer de snygga?”. Det blev nästan bara värre ju fler av killarna som klev ur den där bilen, säger hon.

Nu går killarna ut i försvar mot tjejernas hån. Alexander Wigren, 22, menar att han inte var intresserad av dem heller.
– Tjejerna var inget för mig heller, absolut inte. Jag var besviken när jag såg alla utom Saga. Hon var den enda som såg bra ut. I övrigt var det absolut inget intressant, säger han.

Andra hade förhoppningar som aldrig infriades.
– Jag hånglade mest med killarna. Det var bara de som ville ha mig, säger David Lövgren, 24 år.

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.