Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

En hjärnskakning stoppar inte en äkta ”Paradise Hotel”-deltagare

Han slogs blodig i ett krogbråk. I fredags misshandlades ”Paradise Hotel”-deltagaren Joakim Köhler under en utekväll och fördes med ambulans till St Görans sjukhus i Stockholm.

– Läkarna trodde att det var hjärnskakning. De funderade på att sy. Men jag ville inte det. Jag har en sådan jävla huvudvärk och mår illa. Jag ligger hemma och knaprar Alvedon. Jag har bandage för att slippa bloda ner mig själv. Det blöder till och från, sa han till Expressen i lördags eftermiddag.

Men en blodpöl, ett par bandage och en potentiell hjärnskakning är så klart ingenting som stoppar en äkta ”Paradise Hotel”-deltagare. Redan dagen efter händelsen var Joakim Köhler på banan igen. Eller, på krogen, igen.

Bara för man har hjärnskakning och lite illamående får det inte förstöra. Går ju med coca cola med 🙂 Här är min hjälte Natalie Andersson, sötnosen som satt och höll mitt blodiga huvud inatt. Du är underbar!”, meddelade han glatt på Instagram i lördags natt och la upp en bild där han poserar med ett glas cola i handen och bandage på huvudet. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.