Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Alexander Wigren slog vad – om sin egen förhud

alex
Foto: TV3

Han skulle få en femhundring för besväret.
Då åkte Alexander Wigren, 22, och tog bort sin egen förhud.

– Nu ligger den i min pappas frys, säger han.

”Paradise Hotel”-deltagaren Alexander Wigren sökte aldrig till programmet. Han blev, precis som Saga Scott, handplockad. Men det finns ytterligare en sak som särskiljer Alexander från de andra deltagarna.
– För två år sedan kände att jag ville göra något annorlunda. Så då tog jag bort min förhud, säger han.

Alexander Wigren hade funderat på ingreppet i två år, men beskriver ändå operationen som ”en impulsgrej”.
– Ja, det är kanske inte så ofta man planerar att åka in till stan och köpa nya skor och kommer hem utan förhud i stället, säger han och skrattar.
Men trots långa funderingar var den slutliga anledningen till att han slog till med operationen enkel: Alexander ville vinna ett vad.
– Jag satt på en fest med en kompis och vi slog vad om att vi skulle göra det. Den som tog bort förhuden först skulle få en femhundring, säger Alexander.

Men trots att Alexander kom hem från doktorn utan förhud för två år sedan har hans kompis fortfarande inte hakat på. Inte har han betalat för sig heller.
– Det var en kul grej. Men jag fick ingen femhundring av honom, säger Alexander.
Men även om pengarna uteblev, så gör hans ingrepp succé på andra plan.
– Min flickvän tycker att den är fantastisk. Det är fräschare på alla sätt och den är inte lika känslig. Allt har blivit bättre sedan jag gjorde det, säger han.

I dag bor Alexander Wigrens borttagna förhud i en låda i hans pappas frysbox.
Var det självklart att spara den?
– Ja, alltså jag frågade själv om jag fick ta med den efteråt. Det är ju inte så lätt att få tag i en sån där hur som helst igen, säger han och skrattar.

Linda-Marie Nilsson

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.