Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

#2 Anar vi en ”Paradise Hotel”-romans?

saga-fröidh

Och det verkar inte bara vara Paulina ”Paow” Danielsson som har fått upp ögonen för de nya ”Paradise Hotel”-deltagarna. Som Paradiset-bloggen skrev i lördags dejtade årets deltagare Saga Scott tidigare Jesper Fröidh, som var med förra året. Då sa Saga att hon och Jesper inte längre sågs, men att:

– Jesper är en så jäkla fin kille. Jag tycker fortfarande om honom jättemycket, man vet inte var framtiden tar en.

Men snart efter blogginläggets publicering syntes detta på Saga Scotts Facebook. Puss-emojis utbyttes och Jesper var inte sen att svara. Kan ”Paradise Hotel”-romansen vara på gång igen?

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.