Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paradiset

Kristian Täljeblad gjorde slut med sin flickvän – för programmet

kristian
Foto: Susanna Forsell

Kristian Täljeblad prioriterade ”Paradise Hotel” framför kärleken. När han kom med i programmet dumpade han sin flickvän.
– Hon tog det inte så bra, säger han.

De hade ett ”väldigt fräscht förhållande”. Men Kristian Täljeblad, 24, gjorde slut med sin flickvän – för att kunna delta i TV3:s dejtingsåpa ”Paradise Hotel”.
– Jag är en person som sätter min egen vilja först. Hon tog det inte så bra. Jag tog det inte heller bra till en början, berättar han.

Programmet spelades in i våras och tiden läkte alla sår. I dag har Kristians flickvän nämligen förlåtit honom och paret är åter tillsammans. Men Kristian Täljeblad ångrar inte uppbrottet.
– Hade hon gjort slut med mig om ett år skulle jag gå och ångra att jag inte var med i programmet. Det funkar inte, det är inte så jag lever. Och det vet hon också. Därför tror jag att vårt förhållande kommer hålla den här gången, berättar han.

Finns det en risk att hon gör slut nu när hon får se programmet?
– Det är klart att det finns en risk, hon är en jättefin tjej och det går absolut inte att ta henne för givet. Men skulle hon göra det skulle jag bli förvånad. Hon vet var hon har mig och jag tror hon vet vad hon kommer ställas inför. Jag tror att hon kan ta det, säger han.

Hannes Lundberg Andersson / Linda-Marie Nilsson

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.