Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Saga Scott: ”Jag sökte inte till Paradise Hotel”

sagascott1

Hon sökte inte till ”Paradise Hotel” själv. Saga Scott blev i stället kompis med förra årets deltagare – och tipsades in. – Jag kollade på förra säsongen tillsammans med Paow, säger hon.

När årets deltagare till ”Paradise Hotel” presenterades i går utmärkte sig en. Saga Scott, 24, från Klippan i Skåne hade nämligen inte själv ansökt om att delta i programmet. Hon handplockades.
– Jag sökte inte. Jag känner en del personer som var med förra året och de har rekommenderat mig. Jag är deras tips, berättar hon.

Tidigare i år bodde den nya deltagaren nämligen hemma hos Paulina ”Paow” Danielsson, festade med Samir Badran – och dejtade Jesper Fröidh.
– Jag hade nog inte sökt till programmet om jag inte hade fått frågan, men när jag fick en chans så tog jag den, säger hon.

Saga Scott lärde känna Paulina ”Paow” Danielsson via fotografen Bingo Rimér när de båda medverkade i Danny Saucedo och Lazees halvnakna musikvideo ”Shake that ass” 2012.
– Jag och Paow kollade på hennes ”Paradise Hotel”-säsong tillsammans förra året, men hon har inte gett några tips inför min medverkan, säger Saga Scott.

I dagsläget dejtar Saga Scott och Jesper Fröidh inte varandra, utan är ”bara vänner”. Men hon stänger inga dörrar för att öppna ”Paradise”-romansen igen.
– Jesper är en så jäkla fin kille. Jag tycker fortfarande om honom jättemycket, man vet inte var framtiden tar en, säger hon.

Linda-Marie Nilsson

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.