Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Paradiset

Rebecca Stella leder ”Studio Paradise”

IMG_5580-835x556

Det är inte bara ”Paradise Hotel” som får storstilad nypremiär om drygt en vecka. Även eftersnacksprogrammet ”Studio Paradise” gör fin comeback. Och precis som förra året blir det Rebecca Stella och Salvatore ”Salvan” Scappini som grillar deltagarna som tvingas lämna hotellet.

”Det kommer att bli en hel del förändringar”, säger hon inför premiären.

Vilka förändringar det blir? Kolla in artikeln HÄR och få reda på det direkt!

Följ ”Paradise Hotel”-bloggen på Instagram: @expressenparadiset.