Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Alex Olwan

Här är årets bästa bilreklam

Nu ska årets bästa bilreklam koras av reklamorganisationen ”The One Club” – grundad av reklammakare i New York på sextiotalet. Vinnarna i de olika kategorierna ska presenteras på bilsalongen i Detroit i januari.
Bland de nominerade hittar vi Dodges succéfilm med Ron Burgundy. Enligt affärstidningen Bloomberg ökade försäljningen av Dodge Durango med 59 procent månaden efter att reklamfilmen började rulla. Filmerna med Burgundy har gjort braksuccé på Youtube med omkring 10 miljoner visningar.
En annan Youtubesuccé är Audis reklam med Star Trek-skådisarna Zachary Quinto och Leonard Nimoy med åtta miljoner visningar.
Spana in de nominerade filmerna nedan, vilken är bäst?