Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Alex Olwan

Breaking Bad roadtrip

Söndag kväll amerikansk tid sänds det allra senaste avsnittet av Breaking Bad. Och för alla som inte kan få nog av serien: Här är en komplett guide till en Breaking Bad roadtrip i New Mexico! Först ut är förstås familjen Whites villa – och om det är någon som är glad över att tv-serien nu tar slut – så är det husets ägare Frances Padilla.
Frances och hennes familj har bott i huset i lugn och ro sedan sjuttiotalet, men det förändrades 2008 när tv-serien började sändas. Som mest har hon noterat 200 fans rulla förbi huset för att ta en titt. På en enda dag. En del hoppar ut för att ta en bild. Ofta med Heisenbergs hatt och ett par solglasögon.
Några andra stopp på roadtrippen är snabbmatskedjan Los Pollos Hermanos, Saul Goodmans kontor, biltvätten och Pinkmans villa.