Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Magnus Nyströms blogg

Jag tror inte på honom

* Jakob Silfverberg har börjat jakten på en plats i OS-laget, kan man kanske säga. Två assist och hyllad av kedjepolaren Teemu Selänne är i alla fall en utmärkt start på säsongen för Anaheims svenske nyförvärv.
* Dick Axelsson påstår att han ledsnat på att twittra och är ”trött på skiten”. Ingen mer tweet på åtta månader, är budskapet. Jag tror inte på honom. Han är snart tillbaka. Och det är bra det. Han kan vara lika underhålland e på twitter som på isen.
* Inte så kul för den kritiske Ulf Dahlén, men att måldomarbilder visas så att domarna kan bevisa att man haft rätt, är förstås bra. För alla.
*På tal om twitter: John Tortorella har kallat det, ”Det mest narcissistiska jag vet”. Synd, det. John Tortorella själv skulle naturligtvis bli en omedelbar succé på twitter.
* Sen väntar jag med spänning på den svensk som skulle kunna bli mest läsvärd av alla på twitter: Ulf Lundell. Snälla, Uffe. Ut i den här världen också, som den slugger du är.
* Mer musik: slynglarna i irländska The Strypes får mig på fantastiskt bra humör. Jag har även upptäckt The Jim Jones Revue och det aggressiva pianot kommer eka i min bil till Linköping i kväll
* Nyfiken på Linköping och Färjestad. Två förlorare i premiären. Två lag med höga förväntningar och krav på sig. Och Färjestad bevisade vad liten en lyckad försäsong betyder när man efter flera fina segrar i European Trophy inleder SHL med att förlora hemma mot nykomlingen Örebro. Sedan blir man förstås fundersam då följande spelare bara fick en geting i betyg efter premiären: Shawn Belle, Per Åslund, Jack Connolly, Garret Stafford, Devin DiDioemete.
* Senare i dag kan ni höra del 2 av min och Leif Boorks nya podcast. Vi pratar om bra och dåliga skådespelare, Marie Göranzon och Ernst-Hugo Järegård, filmare i fotboll, filmare i hockey och så blir det nostalgi om ett klassiskt guldlag och en klassisk svensk NHL-stjärna vars jobb var att skugga de största stjärnorna.