Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Del 60: Göteborgaren som är hindu varje tisdag

indier 010.jpg

GT-kulturen minns stolt – del 60:

Hade han stannat kvar hemma i Panifat i Indien hade han fått allt han ville serverat på guldfat. Men Manuj Jadvest ville inte vara en latmask som levde på sina föräldrars pengar. Så efter universitetsstudierna på Cypern tog han jobb som personalchef på en restaurang på ön – där han träffade en semestrande svenska. Ett år senare hade de gift sig på Cypern, och när Manujs fru ville flytta hem till Sverige tvekade han inte att följa med.

Efter sju år i Sverige känner Manuj Jadvest sig som göteborgare – utom på tisdagar, då är han hindi, äter inte kött, dricker inte alkohol och ber till gud på morgonen. I GT-kulturens serie ”Hela världen finns i Göteborg” berättade han sin historia. Läs den här.