Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

En god man

Fotoutställning i Artilleristallarna på Magasinsgatan i Göteborg. Bland bilderna fanns ett porträtt av Nelson Mandela taget på hans 90-årsdag. Galleristen berättade att kändisfotografen Terry White fick lov att ta bilden under förutsättning att han också tog ett värdigt porträtt av Amy Whinehouse!
Den före detta presidenten från Sydafrika ville på detta sätt ge världen en ny och annorlunda bild av en stor artist. Så gör bara en stor man. Och ja, på fotoutställningen fanns också bilden av Winehouse. För första gången såg hon mig rakt i ögonen.