Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Men var är pantrören??

Göteborg putsar upp för EM-publik och festivalbesökare. En snitslad bana går mellan gamla Ullevi och Bältesspännarparken med fina blomsterarrangemang och en mängd nya papperskorgar. Ja, jag räknar till minst 22 papperskorgar längs Nya Allén — men inte en enda har pantrör!

Göteborg vill framstå som en föregångsstad på miljöområdet. Här har staden en fantastisk uppfinning där förbipasserande kan lägga sina returburkar och flaskor så de som vill panta dem ska slippa rota bland skräpet. Bättre för dem, bättre för miljön, en win win situation. 16 000 personer passerade promenadstråket vid premiärmatchen i onsdags och lika många ska förbi när Sverige möter Finland i morgon. Synd då att inte utnyttja den PR pantrören kan ge Göteborg. Släng krattorna (det krattas i nya Allén varje morgon när jag cyklar till jobbet) och upp med pantrör istället!