Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Kössö, nästa!

Vilken ö i Göteborgs norra skärgård har flest stigar?  Vilken är den vackraste delen av Hälsö? Var kan man bäst spana in de tävlande i Ö-loppet 3 augusti? Svar i Anders Hilmerssons “Göteborgarnas guide till södra och norra skärgården”. Två böcker om 62 fantastiska öar, och de flesta tar man sig till med bara två spårvagnskuponger.

Böckerna ger kanske inte så mycket information om varje ö, men inspirerar till att äntligen utforska den värld som ligger så nära oss, men dit vi sällan kommer. Det är ibland lättare att ta charterplanet till Thailand än spårvagnen till Saltholmen och skärgårdsbåten till Kössö.

Fast i sommar är det kanske dags?