Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Sill med bacon och pepparrot?? Nja…

Jag älskar sill, världens bästa snabbmat. Gräddfil och en sillburk i kylen, gräslök på balkongen, potatis i skafferiet så behöver man aldrig gå hungrig. Men är lite tveksam inför årets sill 2013 som lanseras på nationaldagen nästa vecka, ”Sill med Bacon och Pepparrot”. Varför blanda in kött i något som kommer från havet?

Fast jag ska förstås smaka på denna ”välbalanserade, eleganta och utomordentligt god sill där man njuter av eftersmaken”, enligt juryn där skådespelaren Peter Harryson är ordförande. Men sen återgår jag förmodligen till gamla klassiker som löksillen.