Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Tre tips!

Sugen på en promenad i sommarvärmen? Ta en tur till Trädgårdsföreningen i kväll där GT-kulturens egen Birgitta Stenberg ställer ut sina målningar tillsammans med tolv andra konstnärer mitt emot Palmhuset. Vernissage om en kvart! Missar du denna så finns utställningen kvar ända fram till 2 juni.

Sugen på nåt helt annat i helgen? Tre kvällar till finns chansen att se det franska teaterkompaniet Louis Brouillard gästspela med Joël Pommerats ”La réunification des deux Corées” på Folkteatern. Inte ofta man får chansen att se högklassisk fransk teater på hemmaplan och detta är en extremt fransk pjäs om relationer mellan människor. Om vänskap, otrohet, nästanotrohet, självmord – stora ämnen som blir en stark och rolig pjäs inte lik något annat man brukar se på de göteborgska teaterscenerna. Tack för det Folkteatern! Och för alla som är rädda för franskan – föreställningen är textad.

Ett sista teatertips: Missa inte den komiska uppsättningen av ”Don Quijote” på Stadsteaterns Studion. Får ni inte tag på biljetter, kräv en fortsättning i höst! Enbart Victoria Olmarkers porträtt av Don Quijotes häst Rocinante är värt hela besökt, jag tror knappt en riktig häst kan frusta och stampa lika trovärdigt som hon. Går bara en vecka till.