Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Kikki Danielsson får egen teaterpjäs i Göteborg

Göteborgs stadsteater är bra på att överraska. I dag presenteras nästa spelår, men ett säkert kort är redan klart: Kikki Danielsson teaterdebuterar i Göteborg med en egen pjäs! I februari får ”Kikkiland” premiär där sångerskan både spelar sig själv och sjunger sina låtar. Pjäsen handlar om det lilla samhället Sandared där en mängd Kikki-fans bor.

Göteborgs stadsteater har i år bjudit på publikmagneter som Sven Wollter och Tomas von Brömssen och dessutom haft några säkra publikdragare på sin repertoar, som Carin Mannheimers ”I sista minuten”. Det har tillåtit teatern att köra smalare pjäser för övrigt. Med Kikki Danielsson på scen kan teatern fortsätta med samma vinnande koncept och dessutom locka ny publik till Götaplatsen. Det ska bli spännande att se vad teatern mer har att överraska med idag.