Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Avslöjande inlägg

I dagens GP kommenterar sparkade kulturchefen Claes Rydberg sin snöpliga sorti från Västra Götalandsregionen på följande sätt: ”Ledningen i kulturnämnden kan inte hantera en kulturchef med min erfarenhet och integritet.”
Det säger rätt mycket att denna tvivelaktiga beskrivning av hans två år som kulturchef i regionen kom på mejl. Rydberg ställer inte upp i debatter. Vill inte träffa journalister. Besvärande följdfrågor undviks bäst på detta sätt, vilket kännetecknar en man som för länge sedan befordrats över sin kompetensnivå.