Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Är det vårt fel???

Det går inte så bra för Röhsska, visar en rapport som kulturnämnden får på sitt bord nästa vecka. Just nu ligger museet 647 000 kronor back, det blir nästan en miljon back jämfört med budget.
Året har präglats av mycket negativ media… Detta har belastat verksamheten”, kommenterar Röhsska resultatet. Det dåliga resultatet är alltså tidningarnas fel? Inte att museichefen uppfört sig oetiskt, personalen mår dåligt och att utställningarna fått hård kritik?
Lite självinsikt skulle kanske underlätta för att vända utvecklingen.