Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Grattis Birgitta!

Den blev inte färdig i tid för Göteborgs filmfestival. Istället får Lisa Belfrages och Marianne Gustavssons dokumentärfilm om GT-kulturens egen Birgitta Stenberg världspremiär på Tempofestivalen i Malmö i mars. ”Alla vilda” tävlar dessutom på denna Sveriges största dokumentärfilmsfestival i huvudkategorin Tempo Documentary Award, en av sju uttagna filmer.

I roadmovien ”Alla vilda” reser Birgitta Stenberg ut i världen och återser 60 år senare vänner, älskare och älskarinnor hon mötte som ung och vild tonåring. Dokumentärfilmvårens höjdpunkt? Skulle tro det!