Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Boka biljetter redan nu!

En av årets bästa pjäser var lilla Teater Tamauers stora ”Whatever love means”. Pjäsen som bygger på Liv Strömquists seriealbum ger Albert Einstein, Hugh Grant och Georg Brandes det hett om öronen i en lika övertygande som rolig lektion i jämställdhet. Pjäsen hade nypremiär i höstas, men även den spelperioden såldes slut i ett nafs, det går ju inte in så mycket publik på den lilla Hagateatern.

Men nu får du en ny chans. Vid tre tillfällen i vår spelas pjäsen på Folkteaterns stora scen, 17- 18 februari och 6 mars. Köp en biljett till dig och ge bort den andra i julklapp!