Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Missa inte Tosca!

En bra bok, eller utställning eller konsert eller föreställning är den som väcker känslor. En dansare eller skådespelare kan vara hur tekniskt skicklig som helst; blir jag inte berörd tar jag inget med mig hem. Men gårdagens föreställning av Puccinis Tosca på Göteborgsoperan gick rätt in i maggropen redan under de allra första ackorden. Och då hade inte ens Ingela Brimberg börjat sjunga ännu, denna gudabenådade sångerska med en röst vars klang fyller rummet ända upp till tredje balkong.

En fantastisk föreställning även för den som aldrig lyssnat på opera förut. Spelas fram till slutet av januari. Galleristol på söndag kostar inte ens en hundralapp.