Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Programleder män annorlunda?

I går kväll utsågs årets bästa programledare vid Radiogalan i Stockholm.

Vem det är? Fel fråga. ”Vilka” det är ska det vara. För här utses årets bästa KVINNLIGA programledare (Lotta Bromé, P4 Extra) och årets bästa MANLIGA programledare (Adam Alsing, Mix megapol).

Så vem har bestämt att män och kvinnor programleder så olika att de inte kan jämföras med varandra? Eller påverkar mäns större muskelmassa programlederiet så påfallande att män och kvinnor måste tävla i olika kategorier?

OSA!