Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Ingrid Norrman

Ojojoj…

Aftonbadet avslöjar att hovet fick igenom höjt apanage för att utbilda kronprinsessan Victorias man. Eftersom han inte kom in på egna betyg har hovet köpt utbildningar för 317 000 kronor hittills åt Daniel Westling. Denne har inte ens högskolebehörighet eftersom han bara gått tvåårig social linje i gymnasiet.

När pengarna inte räcker för oss andra får vi välja bort något vi vill göra. Kung Carl Gustaf kunde kanske låtit Madeleine hyra en billigare lägenhet utanför Manhattan och använt de pengarna till Daniels utbildning istället för att be om mer pengar av skattebetalarna. Man kan tycka att 122 miljoner om året borde räcka till familjens behov.

Undrar om hovet begärde extra pengar en gång i tiden även för att utbilda drottning Silvia. Men det är kanske inte lika noga med kvinnor.